Build an app

App design, opgave beskrivelse

I denne opgave, skulle vi udarbejde en app, hvor vi kunne vælge imellem vejre, boligsøgning eller sportstracking app. Jeg valgte sportstracking app, fordi det var den jeg bedst kunne relatere til. Vi skulle i opgaven aflever ikke kun det færdig produkt, men også en rapport over vores designprocess, og hvordan vi kom frem til produktet.

Opgave beskrivelse
Raport

Målgruppe

Først udarbejde jeg en målgruppe, ved at lave segmenteringer. Derfra skulle jeg så lave 2 personas, som kunne være mugelige bruger af appen. Jeg lavede 2, fordi det stod i opgave beskrivelsen.

gruppe

Brainstorming og Skitser

efter min målgruppe begyndte jeg på min brainstoming. Som skulle give mig en ide om, hvad min app skulle indholde, of hvilke ting jeg skulle designe. Samtidig gav den mig et overblik, over hvad der skulle være med, og hvad der ikke skulle være med.

Herefter begyndte jeg og skitser mine layouts, jeg lavede dem hurtigt og simple, uden for mange detaljer. Ved at gøre det kom jeg frem til, hvordan jeg cirka gerne vil have det. I kan det for neden.

brainstorming
skitser

Moodboard

Farver, former og stemning skulle jeg så finde frem til, så jeg vidste hvordan min app layout mæssigt skulle se ud. Det gjorde jeg ved at designe et moodboard, som så gav mig en bestemt stemning jeg skulle følge.

moodboard

Ikoner

Som i kan ser her, var det mit første design af mine ikoner, jeg valgte simple og farverige, fordi helle min side skulle være let og fint.

badge
Sammenhold
indstillinger
notification
notification
notification

Men efter jeg afleverede min opgave, og feedback, mente min lærer, at ikonerne var for utydelige og ikke i de samme størrelses forholde. samtidig matchede mine ikoner ikke sammen mit 6 ikon, som var mit starts flag, som skulle være i midten. Derfor valgt jeg i mit eksamensforløb og udarbejde bedre ikoner, som i kan se for neden lavede jeg mine nye ikoner helt fyldt ud med farve, så de bedre kan ses. Samtidig prøvede jeg og lave størrelses forholdende lige store

badge
Sammenhold
indstillinger
notification
notification
notification
app_logo